Elindult, végre a Nyár új online tanfolyama!! 

Manikűr – Gel lakk tanfolyam – Most online videó tananyagban elérhető csak 18.000 Ft!

Érdeklődj telefonon: 06704545860  Hívható: 10 – 16h között  ( Sms, Viber, Messenger üzenetekre nem válaszolunk!)

vagy kérj email tájékoztatást: info@professionnails.hu 

Jön a nyár és ha szeretnél gyorsan megtanulni és magadon elsajátítani nagyon szép színes körmöket akkor gyere és rendeld meg a MANIKŰR – GEL LAKK online tananyagot!

Egy csodás tudáshoz juthatsz szinte napok alatt és ezt mind az otthonodban elvégezheted! Elég ha küldesz emailt és Mi küldünk egy tájékoztatót ami alapján vagy átutalod a csomag árat, vagy befizeted az általunk megadott Bankba!

Gyors, kényelmes, egyszerű!                                                                                                                                                                    Az online videós teljes tananyaga: 18.000 Ft!

Az online csomag vásárlásnál ajándékba adunk egy körömnyomda videó link elérhetőséget is, ami segít a könnyű díszítésben!

Kérj tájékoztatót, email: info@professionnails.hu vagy telefon érdeklődj: 06 70 45 45 860

Lehetsz saját magad, vagy barátnőid, anyukád, kollégáid, osztálytársaid, rokonaid csodás manikűrőse amivel rengeteg pénzt tudsz meg spórolni!

  De!  Ha elmúltál 16 éves és van már 8. osztály elvégzéséről egy bizonyítványod, akkor Vizsgát is tehetsz, amivel jogosult leszel egy Felnőttképző Tanúsítványra!

                                            Ebben az esetben kérlek hívj minket! 

Nem kell várni a műkörmösödre, nem kell időpont, ha lepattan, letörik akkor azonnal magadnak is tudod javítani!

Az online videó tananyag tartalmaz egy részletes manikűr és gel lakk munkafolyamat leírást és 30 napos elérhetőséget biztosít egy komplett videó csomagra, ami részletesen bemutatja az előkészítést, a gel lakk munkafolyamatot, a töltést és a manikűrözés fázisát!

Adószám: 66126517-1-43
Statisztikai számjele: 66126517-9602-231-01
Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182