Minőségi képzés, Minőségi Szakoktatóktól!

Teljes Online Képzési díj 58.000Ft ( Teljes online képzés – egyéni foglalkozásban! ) A képzés 1 online webkamerás elmélet, plusz kontakt alkalmak és több videó link elérését tartalmazza. A képzéseket P. N. Minősített Kézápoló és Műkörömépítő  Szakoktatóval tartja, aki Master Trainerként is végzett, szakmában 1998 óta jelen, több kiváló oktatótól szerezte tudását az évtizedek alatt!!tanulobarat_kicsi

Nem kívánkozunk az olcsóbb képzésekhez igazodni, mivel szaktudásunk, tananyagunk messze menőleg a legjobbak közé tartoznak!

A képzés elvégzésével a tanuló egy Felnőttképző Hivatal által kinyomtatott magyar nyelvű Tanúsítványt és általunk egy angol nyelvű Certificationt adunk ki, amit Tértivevényesen kézbesítünk, aminek költsége örszágonként változó!

Telefon, érd.: 06704545860 ( Magánszámot nem veszünk fel, Sms, Viberre nem válaszolunk és ha nem vesszük fel, légy türelemmel – visszahívunk! 🙂   )

A Tanúsítványt Jogszabálynak foglaltak szerint felhasználható – Könyvelő, ügyvéddel egyeztetve akiktől a megfelelő megoldást kapod! Képzésünk a Világon bármelyik részéről elérhető magyar nyelven!


Online képzés – Skype elérhetőséggel egyéni időpontban választható, hozzád igazítva: Online csoport ár: 58.000 Ft

 A képzés feltételeit itt lejebb olvashatod, vagy telefonon hívj, segítünk! 06704545860

Tanfolyam felépítése: Teljes Online óra adás kontakt órákkal, +videó link eléréssel+elméleti csomag, technikai bejelentkezés, élő onéine ellenőrzéssel. 1 modell szükséges, hívj és segítünk! Kényelmesen otthonról elérhető oktatás forma!  Gyors, Egyszerű, Kényelmes! 

Online képzésünkhöz megfelelő jó internet, skype, webkamera és google drive elérhetőség szükséges!! 

professionnails04

Csoport képzés indulási időpontok:    9 – 14 óráig!

2022  November 18 – December 9 ig ( 4 PÉNTEK )   Megtelt!

Képzési ár a csoportra – 48.000 Ft – ( Minden anyagot, eszközt biztosítunk a gyakorlatt alatt! Személyes megjelenés! Érdeklődj telefonon!

Feltételek: Betöltött 18. életév ( ha nem töltötted be, telefonon érdeklődj! ) minimum 8. általános iskolai végzettség, postai úton kitöltött, feladott Felnőttképzési szerződés, bizonyítvany és egy fényképes igazolvány másolat!

Beiratkozási tájékoztató:   Telefonon:  06 70 45 45 860    ( Hívható hétköznap: 10 – 17 között. Viber hívást, sms-t nem fogadunk!)

E-mail cím: info@professionnails.hu   ( A banki befizetéseket 8 – 11 h óra között ellenőrizzük! )

Fontos az előre egyeztetés, ezért kizárólag telefonon várjuk az érdeklődéseket! Számítunk hazai illetve külföldön élő tanulni vágyókat!  mukorom016_950x350

                     Csoport személyes képzés                  Egyéni vagy Online személyes képzés
 Beiratkozás: Banki befizetéssel! Beíratkozás: Telefonon egyeztetve, email és banki befizetéssel
Képzés Ára: 0 Ft – Nem elérhető – ( csoport képzés, max 4 fő, személyes megjelenés, 9 -14 óráig – 1 elmélet, 3 gyakorlati nap. 

Tanúsítvány kiadása: Személyesen – helyszínen )

Képzési Ára:  58.000 Ft  ( 1 online elmélet + 3 nap gyakorlat – szabad helyek kiválasztása, online elmélet hétköznap )           

Személyes vagy online megjelenés, egyéni képzés!

Tanúsítvány belföldi: 1500 Ft , külföldi posta feladási díj+5000 Ft

Fizetési mód: I.20.000 Fogaló, II. 28.000 Ft – Helyszínen első alkalommal Fizetési mód: Egy összegben – Fent részletezve
Modellt nem kell hozni, a tanulók egymáson végzik a gyakorlatot (műköröm nem megengedett a gyakorlat alatt! ) Minden napra, vagy a videók felvételénél modellen történik a gyakorlat – kötelező!
Az órák 9 – 14 óráig tartanak Időpont és óra kezdés előtt mindig egyeztetve, vagy telefonon lehet kérni!
Képzés helyszíne: 1237 Bp. Őrgébics utca 10.    Ingyenes parkolási lehetőség!  A Nagykőrösi út – Népligettől kb 15 perc, dugó mentes közlekedés:  MO-s ( új szakasz ) és   Csepelről kocsival!   Közvetlen járatok: Boráros tértől: 223 M vagy Határ útról 123, 123 A BKV busz járatokkal              Vizsga díj: Nincs! Képzés helyszíne: 1237 Bp. Őrgébics utca 10.                      Ingyenes parkolási lehetőség!  

Online órák helyszíne: skype elérhetőséggel!                                               Vizsga díj: Nincs!

( Az e-mail cím nem használható fel reklám anyagokra, különböző hírlevelek küldésére! )

2020 Október 1 -től a tanfolyamok, képzések átalakultak, így a hivatalos működési feltétel alapja a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben való beregisztrálás és a jelentkezők adatszolgáltatása. Ennek köszönhetően a Magyar nyelvű Tanúsítványokat ezen oldalról legenerálva adjuk ki, ennek köszönhetően tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít. A jelentkezőknek ez mellé egy egyedi Angol nyelvű Certificationt is adunk, amit külföldön rugalmasan elfogadnak.   

Beiratkozási feltétel:   ( 58.000 Ft ) befizetésével válik véglegessé, amivel azonnal megkapod az elméleti csomagot emailben és a videó eléréséhez szükséges kódokat! A képzés előtt segítünk a képzés feltételeihez szükséges anyagok listájának összeállításában!!
( A képzés összege a befizetés után nem jár vissza ha mégis a jelentkező nem akarja végig csinálni a képzést, meggondolja magát, nem jelenik meg megbeszélt online napon, így kérjük a jelentkezőket, hogy felelősen gondolják át a jelentkezésüket! )

Tanfolyam felépítése:  ( A leírás csak személyes, csoporra vonatkozik, de tartalmilag Az Online órák változóan épülnek fel, több videókat tartalmaz!! )

  1. nap: elmélet – 9:00  A műköröm építő szakma ismeretei:  tiltó körülmény, fertőtlenítő eszközök ismertetése, tiltó és befolyásoló körülmények megállapítása – diagnosztizálás, építő anyagok, technikák fajtái – munka menete,
  2. nap: sablon technika – 9:00  Előkészítő munkamenet, vendégfogadással, – Tip-es technika és a sablon helyes felhelyezése, rövidítése, él és párhuzam reszelése – kocka körmök helyes kialakítása, egyszerű egyedi technika szerint, szintbe csiszolás, ideális körömhossz kialakítása, Sablonok helyes alkalmazása, pontos felrakása.
  3. nap: zselé építés tip-re és sablonra – 9:00 – Előző órai tanultakhoz alkalmazzuk a zselé használatot, zselé anyag felvitele tip-re és sablonra, francia körmök pontos kialakítása, mosolyvonal gyakorlása, stressz pont megerősítése, elhelyezkedése,  „C” ív kialakítása.
  4. nap: porcelán vagy ( poligel) technika tip-re és sablonra – 9:00 Gel lakk technika részletes bemutatás, átbeszélés, díszítése és szabadon választható a porcelán anyag vagy polígel anyag technikai videó link választása és a zselés műköröm töltése csiszológép videó link plusz, ajándékban elérhetó 30 napig!

Célunk! A műköröm technika megszerettetése, a technikai gyakorlat gyors, egyszerűbb rálátásaánka a megismertetés  azoknak a tanulóknak is akár, akiknek idáig gondjuk volt, vagy teljesen új területtel ismerlednek meg!

Műköröm képzésünk tartalmaz még: Teljes műköröm munkamenet,  ( kocka, monrooe formák ) elméleti tananyag része a klasszikus és francia manikűr, SPA és Wellnes kiegészítő kézápolást, töltés és csiszológép használatot – elméleti részhez kapcsolva, gyakorlatban ismertetve, díszítő anyagok használata, KÖRÖMNYOMDA helyes alkalmazása a munkafolyamat során.

A képzés tanfolyam végén a tanulók, központilag bejelentett és a Felnőttképzési Adatszolgáltatási rendszeren keresztül kiállított és ezáltal Tanúsítvány számmal ellátott Magyar nyelvű, névre szóló, születési adatokkal, bélyegzővel, Cég aláírással ellátott Tanúsítványt kapnak. Ettől függetlenül külön általunk szerkesztett Angol nyelvű (Certification-t ) is kiadunk, ami igazolja a Kézápoló és Műkörömépítő Komplett képzés elvégzését.
A Tanúsítvány itthoni tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít fel, külföldön felhasználása teljesmértékben rugalmasan alkalmazható!  

Tanfolyamunk nem helyettesíti az emelt képzési idővel rendelkező Szakképző iskolát, de alapnak kiváló a magas szintű gyakorlat miatt! Sok szeretettel várunk, nem csak kezdőket, hanem gyakorlott szakembereket, akik anno OKj – s iskolai tananyagot, gyakorlatot szeretne felfrissíteni vagy külföldön akar munkát vállalni. Alapismeretek hiányában is megfelelő felkészítést biztosítunk de aki tovább tanulás előtt áll, betekintés szeretne, neki is ajánlott a képzés. Hétköznapi beosztással is működünk, az időpontokat Te állítod össze, rugalmasan, csak telefonon kérd. A képzés ára tartalmazza a kiegészítő anyagok használatát!    * Tanfolyam után a tanulók felelőssége az otthoni gyakorlás!   Adószám: 66126517-1-43

Statisztikai számjele: 66126517-9602-231-01
Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182

* Az órák felépítése, ideje, óraszám változás jogát fenntartjuk!