Minden ami láb és pedikűr, plusz gyerek pedikűr .. Magas szintű gyakorlati képzés a Felnőttképző Hivatal bejelentése alapján.

Gyere hozzánk tanulni miután a vállalkozás elindítása sokkal több megoldást ad, pl Körömdizájner tanfolyammal is elindítható. Könyvelő megkeresése szükséges az elindulás nélkülözhetetlen feltétele!

Kiváló gyakorlatot, tartalmas és részletes pedikűr tananyaggal együtt, amiben mindent benne van ami a lábhoz tartozik! 

Kiknek javasoljuk: Mindenkinek aki kiemelkedő gyakorlatot akar szerezni, kiegészítésként a meglévő munkádban!  Otthoni célra, külföldi munka vállalóknak, mivel a Certification-al dolgozni lehet, Szakképző iskola előtt – alatt állóknak – gyakorlatunkkal sokkal jobban tudsz haladni, de ha esetleg úgy érzed szükséged van plusz órákra, akkor is szeretettel fogadunk! 

Munkádban kiegészítésként szeretnéd alkalmazni akkor mindenképp javasoljuk és érdemes már a Talpreflexológia képzést is betervezned!         Személyes csoport képzésbe az ár: Csak 48.000 Ft! 

Pedikűr tanfolyam

  • Pedikűr – Lábszépítő és körömdíszítő, Reflexzónás talpmasszázs tanfolyam díja: 48.000 Ft, + elméleti tananyag ( A képzés végén egy Felnőttképző Hivatal által kiadott Tanúsítványt kapsz emailban )   – ( tevékenységbe már bevihető, mivel szike mentes technika! )

+ eszköz csomag ár: 39.000 Ft

Telefon elérhetőség: 06 70 45 45 860  ( 10 – 16 óra között ) Érdeklődj, segítünk!

email címünk: info@professionnails.hu – írj bátran de ha gyors kérdésed lenne, hívj telefonon, segítünk! 

– Magánszámot nem veszünk fel. Sms, Viberre nem válaszolunk! 

*  Az órák felépítésének, idejének és az óraszámnak a változtatási jogát fenntartjuk, illetve az eszköz csomag tartalma változhat ez a választott tanfolyam szerint alakul!

Tanfolyamok személyes csoport indulások:   ( 4 nap ) Az órák 9 h – 15 h ig tartanak                                        Hívj telefonon, kérdezz és segítünk! 06 70 45 45 860

Új képzés! Pedikűr, Lábszépítő és körömdíszítő, Reflexzónás frissítő tanfolyam ( Szike mentes ) Igény szerint kérhető külön a szike technika, de az új jogszabály miatt ez már nem kötelező!

                                                                 2024 -es év 

2024 Január 20 – Február 10 ( 4 SZOMBAT )  Már csak 2 szabad hely!

2024 Február 11 – Március 3 ig ( 4 VASÁRNAP )

A képzési időszak alatt a gyakorlás miatt TILOS láb körmön a gel – lakk, mivel a köröm díszítését tanuljuk!

A REGISZTRÁCIÓS FOGLALÓ DÍJ befizetésével a jelentkező jogosult egy komplett elméleti tananyagra, amit emailben kap meg így a befizetett összeg lemondás esetén nem jár vissza!

Órai tartalom:

  • Egy előkészítést, általános talp, bőr ápoláshoz és a körmök díszítéséhez, ami nem tartalmaz szike technikát! Frissítő talpmasszírozást, zónás pontok frissítését és egy lábkörmök díszítését, köröm lakkozást is tartalmaz, illetve a frissítő reflexzónás masszírozást.
  • Rosszul vágott, sérült köröm felismerése a díszítéshez, tiltó és befolyásoló körülményeket figyelembe vételével, felismerésével orvoshoz irányítása.
  • Színelváltozás okai és körmökön megállapításán – Bőrgyógyász bevonásával, tiltó – befolyásoló körülményeket figyelembe vételét tanuljuk.
  • Bőr elváltozás fajtái, annak felismerése – Bőrgyógyász bevonása javaslatra, tiltó – befolyásoló körülményeket figyelembe vételével.
  • Otthoni tanácsadás, szépítés, ápolás, különböző kiegészítő anyagok, segítő eszközök ajánlása vendégeinknek.

A sikeres tanfolyam után a Felnőttképző Hivatal egy Magyar nyelvű Tanúsítványra ( Név, tanfolyami dátum, születési adatok és rendszer sorszám ) leszel jogosult ( emailben küldjük mindenkinek! ) amit emailben küldünk el minden tanulónknak és tőlünk egy Angol nyelvű Certificationt kapsz, ami igazolja a  Lábszépítő és körömdíszítő, Reflexzónás frissítő tanfolyam elvégzését és amivel külföldön nagyon rugalmasan dolgozhatsz!

                Csoportos képzés

Pedikűr – Lábszépítő és körömdíszítő,

Reflexzónás talpmasszázs tanfolyam

                 Egyéni vagy magán képzés

Pedikűr – Lábszépítő és körömdíszítő, Reflexzónás talpmasszázs tanfolyam, kérhető a hagyományos sziket technika – gyógypedikűr is!

Beiratkozás: Online formában is elérhető, azonnali jelentkezési lap kitöltéssel és utalással egybekötve! Magán vagy online oktatás! Megfelelő internet, videó eszköz elérhetőséggel + videó csomaggal!
Ára 48.000 Ft    ( 4 nap ) Ára:  58.000 Ft  ( 3 nap – szabad helyek kiválasztása, online elmélet hétköznap )
+ eszköz készlet 39.000 Ft + eszköz készlet 39.000 Ft + szállítás költségek külföldre, belföldre változó.
Az órákra nem kell modellt hozni videó felvételhez modellt kell!
A fenti csoport indulásai között választhatsz!                                                      Az órák reggel 9 h-tól érhetőek el. Egyéni Időpont felosztás, egyéni időpont megbeszélés, jelentkező igazítja az ütemezést!
Képzés helyszíne: 1237 Bp. Őrgébics utca 10.                                                               Ingyenes parkolási lehetőség!  A Nagykőrösi út – Népligettől kb 15 perc, dugó mentes közlekedés : MO-s ( új szakasz ) és   Csepelről kocsival!  Közvetlen járatok: Boráros tértől: 223 M vagy Határ útról 123, 123 A BKV busz járatokkal                                             Vizsga díj: Nincs! Képzés helyszíne:   – Online forma, skype web kamera és videó feltöltéssel! A képzésre  nem kell megjelenni!

Vizsga díj: Nincs!

Beiratkozási feltétel, csoportos, személyes képzésnél:

20.000 Ft foglaló befizetése, a fennmaradó összeget ( táblázat szerint változik! ) és a pedikűr csomag árát a képzési első napján kell rendezni. A foglaló befizetése a tanfolyami napra vonatkozik! 

( A foglaló befizetése nem jár vissza, ha a tanuló nem jelenik meg a képzésen, ha befizetést követően meggondolja magát, így kérjük a jelentkezőket, hogy felelősen gondolják át a jelentkezésüket! )

* A regisztrációs foglaló díj a képzési napokat és az elméleti tananyagra vonatkozik, így dátumot módosítani egy egyszeri regisztrációs költséggel lehet, aminek az összege: 5.000 Ft! A foglaló befizetése után a tanuló emailben megkapja az elméleti tananyagot, amit kinyomtatva, vagy telefonról  használni lehet a képzésen! A gyakorlati órára a munkafolyamatokhoz a fém eszköz kötelező, aminek a beszerzésében segítünk!

* A Gyógy szó megnevezést felhasználni tilos, a A törvényt az Országgyűlés a 2022. december 7-i ülésnapján fogadta el. Beiktatta: 2022. évi LX. törvény 37. §. Hatályos: 2023. I. 1-től.

Adószám: 66126517-1-43

Statisztikai számjele: 66126517-9602-231-01

Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182