Minden ami láb és pedikűr .. Magas szintű gyakorlati képzés a Felnőttképző Hivatal bejelentése alapján.

Gyere hozzánk tanulni egy kiváló gyakorlatot, tartalmas és részletes pedikűr tananyaggal együtt, amiben mindent benne van ami a lábhoz tartozik! 

Kiknek javasoljuk: Mindenkinek aki kiemelkedő gyakorlatot akar szerezni, kiegészítésként a meglévő munkádban!  Otthoni célra, külföldi munka vállalóknak, mivel a Certification-al dolgozni lehet, Szakképző iskola előtt – alatt állóknak – gyakorlatunkkal sokkal jobban tudsz haladni, de ha esetleg úgy érzed szükséged van plusz órákra, akkor is szeretettel fogadunk! 

Munkádban kiegészítésként szeretnéd alkalmazni akkor mindenképp javasoljuk és érdemes már a Talpreflexológia képzést is betervezned!         Személyes csoport képzésbe az ár: Csak 48.000 Ft! 

  • Pedikűr tanfolyam díja: – személyes csoport: 48.000 Ft,
  • Magán,  egyedi időpont vagy online tanfolyami díj: 58.000 Ft

+ eszköz csomag ár: 39.000 Ft

A tanfolyamhoz tartozó kormányrendelet: 34/2021. (VII. 26.) ITM rendelet egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről, valamint egyes műszaki szabályozási tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról.)

Új jogszabály! Tájékoztatói utalást sem tartalmazhatnak az ezen képzéseken megszerezhető végzettségekre, vagy a képzések elvégzésével betölthető tevékenységekre, munkakörökre. Az ezen rendelkezés megsértése súlyos jogszabálysértésnek minősül, mely az Fktv. 20. § (3a) és (5)-(5a)2 bekezdése, valamint a Vhr. 31. §3 -a szerinti jogkövetkezmények alkalmazását vonja maga után a bejelentés alapján vagy engedély birtokában folytatott felnőttképzési tevékenység esetében egyaránt, ezért KÉRJÜK! Munkavállalás, tanúsítvány felhasználásával ne keressenek, miután a törvényileg szakembert kell keresni ez ügyben!

Telefon elérhetőség: 06 70 45 45 860  ( 10 – 16 óra között )

email címünk: info@professionnails.hu – írj bátran de ha gyors kérdésed lenne, hívj telefonon, segítünk! 

– Magánszámot nem veszünk fel. Sms, Viberre nem válaszolunk! 

*  Az órák felépítésének, idejének és az óraszámnak a változtatási jogát fenntartjuk, illetve az eszköz csomag tartalma változhat!

Tanfolyamok személyes csoport indulások:   ( 4 nap ) Az órák 9 h – 15 h ig tartanak            Hívj telefonon segítünk! 06 70 45 45 860 

2023 Szeptember 26, 28 Október 3 és 5 – i napok ( GYORS CSOPORT – KEDD ÉS CSÜT. ) Megtelt! 

2023 Október 8 – 29 – ig ( 4 VASÁRNAP ) Megtelt!

2023 Október 18, 20, 25 és 27 – i napok ( GYORS CSOPORT – SZERDA ÉS PÉNTEK )        Már csak 2 szabad hely!

2023 Október 28 – November 18 ( 4 SZOMBAT ) Már csak 2 szabad hely!

2023 November 26 – December 17 – ig ( 4 VASÁRNAP ) 2023  November 21, 23, 28 és 30 ( GYORS CSOPORT )

A képzési időszak alatt a gyakorlás miatt TILOS láb körmön a gel – lakk, mivel a köröm munkamenetet akadályozza!

A REGISZTRÁCIÓS FOGLALÓ DÍJ befizetésével a jelentkező jogosult egy komplett elméleti tananyagra, amit emailben kap meg így a befizetett összeg lemondás esetén nem jár vissza!

Órai tartalom:

  • Alap esztétika pedikűr ( Szike használat, köröm helyes vágása, cuticula – szarupárkány, oldalsó sáncok tisztítása, köröm helyes vágása,reszelése – piros köröm lakkozás )
  • Rosszul vágott, sérült köröm felismerése tiltó és befolyásoló körülményeket figyelembe vételével, felismerésével orvoshoz irányítása.
  • Színelváltozás okai és körmökön megállapítása – Bőrgyógyász bevonásával, tiltó – befolyásoló körülményeket figyelembe vételét tanuljuk.
  • Bőr elváltozás fajtái, annak felismerése – Bőrgyógyász bevonásával kiszedés, a tiltó – befolyásoló körülményeket figyelembe vételével.
  • Bőrtípusok felismerése, helyes munkamenet meghatározása, gyakorlati kezelése, otthoni tanácsadás, szépítés, ápolás, különböző kiegészítő anyagok, segítő eszközök ajánlása vendégeinknek.

A sikeres tanfolyam után egy Magyar nyelvű Tanúsítványra ( Név, tanfolyami dátum, születési adatok és rendszer sorszám ) leszel jogosult ( emailben küldjük mindenkinek! ) amit emailben küldünk el minden tanulónknak és Tőlünk pedig egy egyedi Angol nyelvű Certificationt is kapsz, amit külföldön rugalmasan elfogadnak és igazolja a Pedikűr Komplett tanfolyam sikeres elvégzését!

                Csoportos képzés                  Egyéni vagy magán képzés
Beiratkozás: Online formában is elérhető, azonnali jelentkezési lap kitöltéssel és utalással egybekötve! Webkamerás, online oktatás! Megfelelő internet, videó eszköz elérhetőséggel, + videó csomaggal!
Ára 48.000 Ft    ( 4 nap ) Ára:  58.000 Ft  ( 3 nap – szabad helyek kiválasztása, online elmélet hétköznap )
+ eszköz készlet 39.000 Ft + eszköz készlet 39.000 Ft + szállítás költségek külföldre, belföldre változó.
Az órákra nem kell modellt hozni videó felvételhez modellt kell!
A fenti csoport indulásai között választhatsz!                                                      Az órák reggel 9 h-tól érhetőek el. Egyéni Időpont felosztás, egyéni időpont megbeszélés, jelentkező igazítja az ütemezést!
Képzés helyszíne: 1237 Bp. Őrgébics utca 10.                                                               Ingyenes parkolási lehetőség!  A Nagykőrösi út – Népligettől kb 15 perc, dugó mentes közlekedés : MO-s ( új szakasz ) és   Csepelről kocsival!  Közvetlen járatok: Boráros tértől: 223 M vagy Határ útról 123, 123 A BKV busz járatokkal                                             Vizsga díj: Nincs! Képzés helyszíne:   – Online forma, skype web kamera és videó feltöltéssel! A képzésre  nem kell megjelenni!

Vizsga díj: Nincs!

Beiratkozási feltétel, csoportos, személyes képzésnél:

20.000 Ft foglaló befizetése, a fennmaradó összeget ( táblázat szerint változik! ) és a pedikűr csomag árát a képzési első napján kell rendezni. A foglaló befizetése a tanfolyami napra vonatkozik! 

( A foglaló befizetése nem jár vissza, ha a tanuló nem jelenik meg a képzésen, ha befizetést követően meggondolja magát, így kérjük a jelentkezőket, hogy felelősen gondolják át a jelentkezésüket! )

* A foglaló a képzési napokat és az elméleti csomagra vonatkozik, így dátumot módosítani egy egyszeri regisztrációs költséggel lehet, aminek az összege: 5.000 Ft! A foglaló befizetése után a tanuló emailben megkapja az elméleti tananyagot, amit kinyomtatva, vagy telefonról  használni lehet a képzésen! A gyakorlati órára a pedikűr eszköz kötelező, aminek a beszerzésében segítünk!

* A Gyógy szó megnevezést felhasználni tilos, a A törvényt az Országgyűlés a 2022. december 7-i ülésnapján fogadta el. Beiktatta: 2022. évi LX. törvény 37. §. Hatályos: 2023. I. 1-től.

Adószám: 66126517-1-43

Statisztikai számjele: 66126517-9602-231-01

Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182