A Komplett csoport képzési ár : 38.000 Ft!

Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182
 Jelenleg Magyarországon hiányszakma és a legjobban profitált, a leggyorsabban megtanulható és jól kereső szakma közé tartozik! 

Lábápoló képzéseink teljes alap – esztétikai és Speciális problémákkal foglalkozik.

  • Benőtt köröm felismerés, kiemelése az általános tiltó körülményeket figyelembe véve
  • Tyúkszem megállapítása – Bőrgyógyász bevonásával – felület tisztítása, kiszedés,  az általános tiltó körülményeket figyelembe véve
  • Különböző bőrtípusok felismerése, helyes munkamenet meghatározása, gyakorlati kezelése, otthoni tanácsadása.
  • 8Gombás köröm, annak figyelembe vett kezelés betartása, segítése  – Bőrgyógyász bevonásával.

Tanfolyamok személyes csoport indulások:   ( 4 nap ) Az órák 9h – 15h ig.               

2021  November 13 – December 4 – ig ( 4 SZOMBAT )   Megtelt!  

2021  November  28 – December 19 – ig ( 4 VASÁRNAP )  Megtelt!

2021  December 1, 2, 8 és 9 – i napok ( GYORS CSOPORT )    Megtelt! 

2022  Február 19 – Március 12  ( 4 SZOMBAT ) 

2022  Március 6 – 27  ( 4 VASÁRNAP )

Feltételek: Betöltött 18. életév, Minimum 8. általános iskolai végzettség (beiratkozásnál erről fénymásolat)    Beiratkozás:   Telefonon:  06 70 45 45 860    ( Hívható hétköznap: 10 – 17 között. )

E-mail cím: info@professionnails.hu   ( A banki befizetéseket 17h óra után ellenőrizzük! ) 

Elindul a teljes Online óra adás + video csomaggal, ami 2021 Decemberétől lehet jelentkezni, csak magán képzésben!   


Webkamerás elérhetőség, jó internettel alkalmazható de beiratkozás céljából is alkalmazni fogjuk. Fontos az előre egyeztetés, ezért kizárólag telefonon várjuk az érdeklődéseket! Számítunk hazai illetve külföldön élő tanulni vágyókat! 

                Csoportos képzés                  Egyéni képzés
Beiratkozás: Online formában is elérhető, azonnali jelentkezési lap kitöltéssel és utalással egybekötve! Webkamerás, online oktatás! Megfelelő internet, videó eszköz elérhetőséggel, + video csomaggal!
Ára 38.000 Ft    ( 4 nap ) Ára:  48.000 Ft  ( 3 nap – szabad helyek kiválasztása, online elmélet hétköznap )
+ eszköz készlet 28.000 Ft + eszköz készlet 28.000 Ft
Az órákra nem kell modellt hozni Minden napra modellt kell hozni!
A fenti csoport indulásai között választhatsz!                                            Az órák reggel 9 h-tól érhetőek el.  Időpont és óra kezdés csak telefonos egyeztetéssel lehet kérni!
Képzés helyszíne: 1237 Bp. Őrgébics utca 10.                                                               Ingyenes parkolási lehetőség!  A Nagykőrösi út – Népligettől kb 15 perc, dugó mentes közlekedés : MO-s ( új szakasz ) és   Csepelről kocsival!  Közvetlen járatok: Boráros tértől: 223 M vagy Határ útról 123, 123 A BKV busz járatokkal                                    Vizsga díj: Nincs! Képzés helyszíne:   –                                                         Vizsga díj: Nincs!

2020 Október 1 től a tanfolyamok, képzések átalakultak, így a hivatalos működési feltétel alapja a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben való beregisztrálás és a jelentkezők adatszolgáltatása. Ennek köszönhetően a Magyar nyelvű Tanúsítványokat ezen oldalról legenerálva adjuk ki, ennek köszönhetően tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít. A jelentkezőknek ez mellé egy egyedi Angol nyelvű Certificationt is adunk, amit külföldön rugalmasan elfogadnak.   

Beiratkozási feltétel:   20.000 Ft foglaló befizetése, a fennmaradó összeget és a pedikűr csomag árát a képzési első napján kell rendezni. A foglaló befizetése a tanfolyami napra vonatkozik! ( A foglaló befizetése nem jár vissza, ha a tanuló nem jelenik meg a képzésen, ha befizetést követően meggondolja magát, így kérjük a jelentkezőket, hogy felelősen gondolják át a jelentkezésüket! ) * A foglaló a képzési napokat és az elméleti csomagra vonatkozik, így dátumot módosítani egy egyszeri regisztrációs költséggel lehet, aminek az összege: 5.000 Ft! A foglaló befizetése után a tanuló emailben megkapja az elméleti tananyagot, amit kinyomtatva, vagy telefonról  használni lehet a képzésen! A gyakorlati órára a pedikűr eszköz kötelező, aminek a beszerzésében segítünk!

A képzés tanfolyam végén a tanulók, központilag bejelentett és a Felnőttképzési Adatszolgáltatási rendszeren keresztül kiállított és ezáltal Tanúsítvány számmal ellátott Magyar nyelvű, névre szóló, születési adatokkal, bélyegzővel, Cég aláírással ellátott Tanúsítványt kapnak. Ettől függetlenül külön általunk szerkesztett Angol nyelvű (Certification-t ) is kiadunk, ami igazolja a Lábápoló Komplett képzés elvégzését. A Tanúsítvány itthoni tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít fel, külföldön felhasználása teljesmértékben rugalmasan alkalmazható!   Telefonos egyeztetéssel, időpont kéréssel: +36 70 454 5860 hétköznap 10:00 – 17:00- ig (SMS – re nem válaszolunk).  2020 Januártól már képzésünk része a CIPŐFERTŐTLENÍTŐ készülék helyes alkalmazás!

Kis létszámmal dolgozunk, így tanulóinkra több figyelmet tudunk fordítani. Magasan képzett és gyakorlatban profi szaktudással rendelkező tanácsadókkal történnek,  az órák elméleti és gyakorlati órákon folyamatos figyelmet kapnak a tanulók!    Az órákat magasan képzett, Kéz és Lábápoló, Minősített P. N. Szakoktató tartja, aki kiemelt SPECIÁLIS pedikűr szaktudással, OKJ-s iskolai és hazai külföldi tanfolyamok elindításában és gyakorlati levezetésében  is rendelkezik.                                       Képzésre garanciát vállalunk! Barátságos, kulturált környezetben, tanulhatsz. Képzésünk kérésre, lelki eredetű elváltozásokat is érint. Minden bemutatást, egyedileg mutatunk meg tanuló kérésre!  Élesben a lábon szemléltetünk, szappant nem használunk a gyakorlathoz!       Tanfolyamunk nem helyettesíti az emelt képzési idővel rendelkező Szakképző iskolát, de alapnak kiváló a magas szintű gyakorlat miatt! Sok szeretettel várunk, nem csak kezdőket, hanem gyakorlott szakembereket, akik anno OKj – s iskolai tananyagot, gyakorlatot szeretne felfrissíteni vagy külföldön akar munkát vállalni. Alapismeretek hiányában is megfelelő felkészítést biztosítunk de aki tovább tanulás előtt áll, betekintés szeretne, neki is ajánlott a képzés. Hétköznapi beosztással is működünk, az időpontokat Te állítod össze, rugalmasan, csak telefonon kérd. A képzés ára tartalmazza a kiegészítő anyagok használatát! Vizsgadíj nincs!                                                    Tanfolyam tematikája   
1. nap: Elméleti óra – ( Az elméleti anyagot, emailben a tanulónak biztosítjuk, amennyiben a foglaló befizetésre kerül!)  Szalon kinézete, felépítése. A pedikűr alapszabályai – Etika. Fertőtlenítő szerek csoportjai. A bőr szerkezete. A lábápolás Tiltó és befolyásoló tényezők.( Diagnosztika )  A láb bőrének jellemzői – bőrtípus. A láb csontjai, ízületei, szalag rendszerei, bőr típusai. A láb ortopédiai elváltozásai: lúdtalp, bokasüllyedés, tyúkszem, bütyök, kalapácsujj. Keringési zavarok (visszér, érszűkület). Cukorbetegség és ennek okaként az elváltozások. A bőrtípusok és kezelésük.
2. nap: Elméleti óra átbeszélése, ismertetése egyénileg. Eszközök bemutatása, használata, fogásai. A kézi, a gépi, a kombinált lábápolás munkamenete. A svéd masszázs alkalmazása, fogásai. A lábkörmön alkalmazható díszítési eljárási technikák. Pedikűr eszközök bemutatása,használata, karbantartása. Eszköz fogás hármas szabálya – gyakorlati kivitelezése, karbantartás és még nagyon sok más.Teljes speciális pedikűr bemutatása talpon – Bőr munkamenet. Köröm munkamenete, kezelések felismerése, alkalmazása helyesen. A svéd masszázs alkalmazása lábon. A masszírozás hatása a vendégekre – Tiltó – befolyásoló körülmények. Gyakorlás. 
3. nap: Előző napok áttekintése, átbeszélése, mindeközben teljes pedikűr munka menet gyakorlása. Problémás köröm, bőr elváltozások átbeszélése, bemutatása. Különböző díszítési technikák ismertetése, tiltó körülmények figyelembe vétele,  gel lakk technika veszélyei, ( csak kézi reszelés alkalmazása ) illetve köröm lakkozása egészséges lábkörmökön – bemutatása, gyakorlása. Speciális pedikűrben alkalmazható díszítési technika ismertetése, veszélyei és tiltó körülményekben való eljárás.
4. nap:  Egyéni gyakorlat – szabad óra, teljes láb és köröm munkamenet. SPA lábápolás alkalmazás ismertetése. Elméleti anyag és a gyakorlat szintfelmérése. Névre szóló Magyar – Angol nyelvű Tanúsítvány ( Certification ) átadása. 
* Tanfolyam után a tanulók felelőssége az otthoni gyakorlás!   * A magánórák tanfolyami napja, 3 napba tevődik – Elmélet anyagismeret Online órában! *  Az órák felépítésének, idejének és az óraszámnak a változtatási jogát fenntartjuk, illetve az eszköz csomag tartalma változhat!  

Képzésünk nem azonos és nem összetéveszthető a PODIÁTER SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSSEL, ami csak és kizárólag Orvosi vonalon érhető el!!  

Adószám: 66126517-1-43
Statisztikai számjele: 66126517-9602-231-01
Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182