A Lábápoló Komplett csoport képzési ár : 48.000 Ft!

Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182
Képzéseink alapképzésnek minősülnek, nem továbbképzés!!!
Kettő képzés egy árban! ( 48.000 Ft csoport ár ) Alap pedikűr és erre épülő ( gyógy ) speciális lábápolást tanulhatsz Nálunk egy árért!! Készlet ár 39.000 Ft, ezen felül nincs vizsga illetve más költség!!

Nem kívánkozunk az olcsóbb képzésekhez igazodni, mivel szaktudásunk, tananyagunk messze menőleg a legjobbak közé tartoznak!

Telefon, érd.: 06704545860 ( Magánszámot nem veszünk fel, Sms, Viberre nem válaszolunk és ha nem vesszük fel, légy türelmes – visszahívunk! 🙂   )

( Itt olvasható, az Állami nyilatkozatról! )
https://index.hu/gazdasag/2022/04/09/okj-kepzes-szakma-felnottkepzes-magas-fizetes/?fbclid=IwAR1-DdMT1Cj3_dI2-Bukh9qfW4KL6WnrR5VRr3sBGqSTedwX30fjaOe0Pjw
Jelenleg Magyarországon hiányszakma és a legjobban profitált, a leggyorsabban megtanulható és jól kereső szakma közé tartozik! 

Lábápoló képzéseink teljes alap – esztétikai és Speciális problémákkal foglalkozik.

  • Alap esztétika pedikűr ( Szike használat, köröm helyes vágása, cuticula tisztítás, köröm helyes reszelés – piros köröm lakkozás )
  • Benőtt vagy rosszul vágott, sérült köröm felismerése, kiemelése a tiltó – befolyásoló körülményeket figyelembe vételével. 
  • Gombás köröm megállapítása, tisztítása, kezelése – Bőrgyógyász bevonásával, tiltó – befolyásoló körülményeket figyelembe vételével.
  • Tyúkszem megállapítása – Bőrgyógyász bevonásával – felület tisztítása, kiszedés,  a tiltó – befolyásoló körülményeket figyelembe vételével.
  • Különböző bőrtípusok felismerése, helyes munkamenet meghatározása, gyakorlati kezelése, otthoni tanácsadása.

*  Az órák felépítésének, idejének és az óraszámnak a változtatási jogát fenntartjuk, illetve az eszköz csomag tartalma változhat! 

Tanfolyamok személyes csoport indulások:   ( 4 nap ) Az órák 9h – 15h ig tartanak.       

2023   Április 22 – Május 13 – ig (  4 SZOMBAT )   Megtelt!

2023  Április 30 – Május 21 – ig ( 4 VASÁRNAP )  Megtelt!  

2023  Május 17, 19, 24 és 26 – i napok ( GYORS CSOPORT – SZERDA és PÉNTEK )   Megtelt! 

2023  Június 24 – Július 15 – ig ( 4 SZOMBAT )  Utolsó szabad hely!

2023 Június 28, 30, Július 5 és 7 – i napok ( GYORS CSOPORT – SZERDA ÉS PÉNTEK )  Utolsó szabad hely!

2023 Július 9 – 30 – ig ( 4 VASÁRNAP )   Már csak 2 szabad hely!

2023  Július 18, 20, 25 és 27 – i napok ( GYORS CSOPORT – KEDD és CSÜTÖRTÖK )

2023  Július 29 – Augusztus 19 ig ( 4 SZOMBAT )

2023 Augusztus 8, 10, 15 és 17 -i napok ( Kedd és Csütörtök )

2023 Augusztus 22. 24, 29 és 31 – i napok ( Kedd és Csütörtök )

2023 Augusztus 26 – Szeptember 16- ig ( 4 SZOMBAT )

2023 Szeptember 8 – 29 ig ( 4 PÉNTEK )

A képzési időszak alatt TILOS láb körmön a Gel – lakk és mindenkit kérünk, ezt tartsa tiszteletben, nem kívánkozunk alkudozni!!


Feltételek: Betöltött 18. életév, Minimum 8. általános iskolai végzettség (beiratkozásnál erről fénymásolat)    Beiratkozás:   Telefonon:  06 70 45 45 860    ( Hívható hétköznap: 10 – 17 között. )

E-mail cím: info@professionnails.hu   ( A banki befizetéseket 17h óra után ellenőrizzük! ) 

Külföldi tartozkodóknak már elérhető a teljes Online óra adás!! Csak magán képzésben, árak lejebb táblázatban!! Videó link eléréssel+elméleti csomag+chat konzultáció.Pedikűr csomag ( szállítási és posta költséggel ) elérhető!!

A képzésre jelentkezni, érdeklődni telefonon lehet, Hétköznap 10 – 17 között! 06704545860

A sikeres képzés elvégzése és az előzetes adatszolgáltatás után, a jelentkező egy Magyar nyelvű Tanúsítványt kap email formában és pluszban Tőlünk pedig egy egyedi Angol nyelvű Certificationt is kap amit vagy személyesen vagy postai ajánlott levél formában kapod. ( Külföldön rugalmasan elfogadják )   

Felnőttképző Hivatalnál különbözeti vizsga is kérhető, nem kötelező de érdemes meg érdeklődni aki nyitott a tovább tanulásra. ( Ebben a Hivatalt kell megkérdezni ) Tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít. ( Könyvelő, adótanácsadó, ügyvédnél nagy segítség )                                                                                                                                                                                  


Webkamerás elérhetőség, jó internettel alkalmazható de beiratkozás céljából is alkalmazni fogjuk. Fontos az előre egyeztetés, ezért kizárólag telefonon várjuk az érdeklődéseket! Számítunk hazai illetve külföldön élő tanulni vágyókat! 

                Csoportos képzés                  Egyéni képzés
Beiratkozás: Online formában is elérhető, azonnali jelentkezési lap kitöltéssel és utalással egybekötve! Webkamerás, online oktatás! Megfelelő internet, videó eszköz elérhetőséggel, + video csomaggal!
Ára 48.000 Ft    ( 4 nap ) Ára:  58.000 Ft  ( 3 nap – szabad helyek kiválasztása, online elmélet hétköznap )
+ eszköz készlet 39.000 Ft + eszköz készlet 39.000 Ft + szállítás költségek külföldre, belföldre változó.
Az órákra nem kell modellt hozni videó felvételhez modellt kell!
A fenti csoport indulásai között választhatsz!                                                      Az órák reggel 9 h-tól érhetőek el.  Egyéni Időpont felosztás, egyéni időpont megbeszélés, jelentkező igazítja az ütemezést!
Képzés helyszíne: 1237 Bp. Őrgébics utca 10.                                                               Ingyenes parkolási lehetőség!  A Nagykőrösi út – Népligettől kb 15 perc, dugó mentes közlekedés : MO-s ( új szakasz ) és   Csepelről kocsival!  Közvetlen járatok: Boráros tértől: 223 M vagy Határ útról 123, 123 A BKV busz járatokkal                                             Vizsga díj: Nincs! Képzés helyszíne:   – Online forma, skype web kamer és videó feltöltéssel! A képzésre  nem kell megjelnni!

               Vizsga díj: Nincs!

2020 Október 1 től a tanfolyamok, képzések átalakultak, így a hivatalos működési feltétel alapja a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben való beregisztrálás és a jelentkezők adatszolgáltatása. Ennek köszönhetően a Magyar nyelvű Tanúsítványokat email formában elküldjük a tanulóknak, Felnőttképző Hivataltól érdeklődve különbözeti vizsgára is jogosít, amit szabadon lehet megtenni.                                                          Tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít. A jelentkezőknek pluszban adunk egy egyedi Angol nyelvű Certificationt is adunk, amit vagy személyesen vehetsz át, vagy postai ajánlott levél formában jutattunk el. ( Külföldön rugalmasan elfogadják )   

Beiratkozási feltétel, csoportos, személyes képzésnél: 20.000 Ft foglaló befizetése, a fennmaradó összeget ( táblázat szerint változik! ) és a pedikűr csomag árát a képzési első napján kell rendezni. A foglaló befizetése a tanfolyami napra vonatkozik! ( A foglaló befizetése nem jár vissza, ha a tanuló nem jelenik meg a képzésen, ha befizetést követően meggondolja magát, így kérjük a jelentkezőket, hogy felelősen gondolják át a jelentkezésüket! ) * A foglaló a képzési napokat és az elméleti csomagra vonatkozik, így dátumot módosítani egy egyszeri regisztrációs költséggel lehet, aminek az összege: 5.000 Ft! A foglaló befizetése után a tanuló emailben megkapja az elméleti tananyagot, amit kinyomtatva, vagy telefonról  használni lehet a képzésen! A gyakorlati órára a pedikűr eszköz kötelező, aminek a beszerzésében segítünk!

Online óra befizetési tájékoztató, fent a táblázatban olvasható!

Telefonos egyeztetéssel, időpont kéréssel: +36 70 454 5860 hétköznap 10:00 – 17:00- ig (SMS – re nem válaszolunk).  2020 Januártól már képzésünk része a CIPŐFERTŐTLENÍTŐ készülék helyes alkalmazás!

Kis létszámmal dolgozunk, így tanulóinkra több figyelmet tudunk fordítani. Magasan képzett és gyakorlatban profi szaktudással rendelkező tanácsadókkal, minősített szakoktatókkal, coachokkal történik. Az elméleti és gyakorlati órákon folyamatos figyelmet kapnak a tanulók, miután az oktatók kiemelt SPECIÁLIS pedikűr szaktudásuk van, köszönhető az OKJ-s iskolai és külföldi tanfolyamok tapasztalatainak, de más iskolák képzés elindításban is van tapasztalat, gyakorlati órákkal is rendelkeznek.
Képzéseink barátságos, kulturált hangulatúak, rugalmasan alaklmazkodik mindenkihez, így könnyen tanulhatsz. Képzésünk kérésre, lelki eredetű elváltozásokat is érint. Minden bemutatást, egyedileg mutatunk meg tanuló kérésre!  Élesben a lábon szemléltetünk,
Tanfolyamunk nem helyettesíti az emelt képzési idővel rendelkező Szakképző iskolát, de alapnak kiváló a magas szintű gyakorlat miatt! Sok szeretettel várunk,  kezdőket, fiatalokat idősebbeket, akik szeretnének hobbiként, tevékenység mellé kiegészítésként több bevételt, de külföldön élő Magyarokat is szívesen fogadunk főleg az online képzésre, csak a kitartásod kell!   Alapismeretek hiányában is megfelelő felkészítést biztosítunk de aki tovább tanulás előtt áll, betekintés szeretne, neki is ajánlott a képzés. Hétvégi csoportos és hétköznapos egyéni időpont beosztással működünk, az időpontokat Te állítod össze, rugalmasan, csak telefonon hívj minket!
A képzés ára tartalmazza a gyakorlati órák segéd eszközeit, anyagait!   Vizsgadíj nincs!
                                                   Tanfolyam tematikája   
1. nap: ( Csoport képzés, az onéine mindig változó ) Elméleti óra – ( Az elméleti anyagot, emailben a tanulónak biztosítjuk, amennyiben a foglaló befizetésre kerül!)  Szalon kinézete, felépítése. A pedikűr alapszabályai – Etika. Fertőtlenítő szerek csoportjai. A bőr szerkezete. A lábápolás Tiltó és befolyásoló tényezők.( Diagnosztika )  A láb bőrének jellemzői – bőrtípus. A láb csontjai, ízületei, szalag rendszerei, bőr típusai. A láb ortopédiai elváltozásai: lúdtalp, bokasüllyedés, tyúkszem, bütyök, kalapácsujj. Keringési zavarok (visszér, érszűkület). Cukorbetegség és ennek okaként az elváltozások. A bőrtípusok és kezelésük.
2. nap: Elméleti óra átbeszélése, ismertetése egyénileg. Eszközök bemutatása, használata, fogásai. A kézi, a gépi, a kombinált lábápolás munkamenete. A svéd masszázs alkalmazása, fogásai. A lábkörmön alkalmazható díszítési eljárási technikák. Pedikűr eszközök bemutatása,használata, karbantartása. Eszköz fogás hármas szabálya – gyakorlati kivitelezése, karbantartás és még nagyon sok más.Teljes speciális pedikűr bemutatása talpon – Bőr munkamenet. Köröm munkamenete, kezelések felismerése, alkalmazása helyesen. A svéd masszázs alkalmazása lábon. A masszírozás hatása a vendégekre – Tiltó – befolyásoló körülmények. Gyakorlás. 
3. nap: Előző napok áttekintése, átbeszélése, mindeközben teljes pedikűr munka menet gyakorlása. Problémás köröm, bőr elváltozások átbeszélése, bemutatása. Különböző díszítési technikák ismertetése, tiltó körülmények figyelembe vétele,  gel lakk technika veszélyei, ( csak kézi reszelés alkalmazása ) illetve köröm lakkozása egészséges lábkörmökön – bemutatása, gyakorlása. Speciális pedikűrben alkalmazható díszítési technika ismertetése, veszélyei és tiltó körülményekben való eljárás.
4. nap:  Egyéni gyakorlat – szabad óra, teljes láb és köröm munkamenet. SPA lábápolás alkalmazás ismertetése. Elméleti anyag és a gyakorlat szintfelmérése. Névre szóló Magyar – Angol nyelvű Tanúsítvány ( Certification ) átadása. 
* Tanfolyam után a tanulók felelőssége az otthoni gyakorlás!   * A magánórák tanfolyami napja, 3 napba tevődik – Elmélet anyagismeret Online órában! *  Az órák felépítésének, idejének és az óraszámnak a változtatási jogát fenntartjuk, illetve az eszköz csomag tartalma változhat!  

Képzésünk nem azonos és nem összetéveszthető a PODIÁTER SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSSEL, ami csak és kizárólag Orvosi vonalon érhető el!!  

Adószám: 66126517-1-43
Statisztikai számjele: 66126517-9602-231-01
Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182