Lábápoló Komplett ( Gyógypedikűr ) képzés (890020)   

 

 Jelenleg Magyarországon hiányszakma és a legjobban profitált, a leggyorsabban jól kereső szakma közé tartozik! Kevés befektetésű munkának számít! 

Képzésünk nem azonos és nem összetéveszthető a PODIÁTER SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSSEL, ami csak és kizárólag Orvosi vonalon érhető el!!

  Lábápoló képzéseink teljes Gyógypedikűrt tartalmaznak:

  • Benőtt köröm,
  • Tyúkszem kiszedés, Különböző bőrtípusok kezelése, tanácsadása,
  • Gombás köröm felismerése és kezelése! ) amit sok esetben az OKJ – s képzéseken nem szerepel, nem tartalmaz, vagy más tanfolyam tananyag részeként kell tanulnod. Tanfolyamunk arra is hasznos, hogy régi, vagy hiányos tanulmányaidat felfrissítheted, kiegészítheted!!                                                                                                                                                                                                
  • érhetőség és jelentkezés:  06 70 45 45 860    Telefonon segítünk minden kérdésben, hívható 10 – 17 között.                                                                     
  • Tanfolyamok csoport indulások:   ( 4 nap ) Az órák 9 – 14 ig tartanak!                             

   2019  November 17 – December 8 ig ( 4 VASÁRNAP )  Megtelt!

   2020  Február 29 – Március 21 ig ( 4 SZOMBAT )  Már csak 2 szabad hely!

   2020 Február 26, 27, Március 4 és 5 – e  ( GYORS CSOPORT )                                                        

   2020  Április 16, 17, 23 és 24 ig  ( GYORS CSOPORT )

  Csoport képzés ára 35.000 Ft ( 4 nap ) + eszköz készlet 22.000 Ft ( Óráink kis létszámmal működnek, 4 fővel! )                                    Egyéni képzés ára 45.000 Ft ( 3 nap ) + eszköz készlet 22.000 Ft   ( Időpont egyeztetéssel, itt az órákra modellt kell hozni ) 

   Az eszközök beszerzésében segítünk, ami komplett csomag és minden kezelést eltudsz végezni!  

Telefonon érdeklődhetsz bővebben: 06 70 45 45 860 

  Képzés helyszíne: Bp. Őrgébics utca 10.     Ingyenes parkolási lehetőség!

 A Nagykőrösi út – Népligettől kb 15 perc, dugó mentes közlekedés – MO-ás ( új szakasz ) és   Csepelről kocsival!                                                                       Közvetlen járatok: Boráros tértől: 223 M vagy Határ útról 123, 123 A BKV busz járatokkal 

Kis létszámmal dolgozunk, így tanulóinkra több figyelmet tudunk fordítani. Magasan képzett és gyakorlatban profi szaktudással rendelkező tanácsadókkal történnek,  az órák elméleti és gyakorlati órákon folyamatos figyelmet kapnak a tanulók!   

 E-mail cím: info@professionnails.hu   ( Az emailokat és befizetéseket, 17h óra után ellenőrizzük! ) 

Egyéni, magas szintű képzés, Nálunk nem a létszám a fontos, hanem Te!  Választhatsz egyedüli képzés közül, aminek az ára 45.000 Ft,   ( 1 db modellt kell hozni )  A tanfolyam alatt minden anyagot, kiegészítő eszközt teljes körűen biztosítunk, csak a pedi eszközödet kell megvenned, amit egy Életen át használni fogsz!  

 Az órákat magasan képzett, Kéz és Lábápoló, Minősített Szakoktató tartja, aki kiemelt Gyógypedikűr szaktudással, OKJ-s   iskolai és külföldi tanfolyamok ellenőrzésében, levezetésében is gyakorlattal rendelkezik.                                      

                  A képzés helye, Bp 1237 Őrgébics utca 10.

Képzésre garanciát vállalunk! Barátságos, kulturált környezetben, tanulhatsz. Könnyű és gyors elérhetőség, akár tömegközlekedéssel is megtalálsz minket, Határ útról a 123, 123A jelzésű busz, vagy kocsival, a Népligettől kb 15 perc, Boráros tértől, Csepelről kb 20 perc, M.O-ról pedig a környező részek, akadálymentesen és gyorsan dugó és parkolási díj nélkül!                                                                                                                                                                                  Képzésünk kérésre, lelki eredetű elváltozásokat is érint. Minden bemutatást, egyedileg mutatunk meg,tanuló kérésre!  Élesben a lábon szemléltetünk, szappant nem használunk a gyakorlathoz!

A képzést ajánljuk, itthon és külföldön élők vagy tartózkodóknak, akik magyarul beszélnek, határon túli magyaroknak, akik rövid időt töltenek Magyarországon és azoknak akik gyorsan szeretnének tanulni!

Hétköznapi tanítási beosztással is működünk, az időpontokat Te állítod össze, rugalmasan beoszthatóak. A képzés ára tartalmazza a kiegészítő anyagok használatát!

A tanfolyam végén a tanulók, névre szóló, bélyegzővel ellátott, magyar-angol nyelvű hivatalos igazolást (Certificationt) kapnak, ami igazolja a Lábápoló Komplett képzés (890020) elvégzését. Tanúsítványainkat külföldön rugalmasan elfogadják! A képzésre kötelező a pedikűr eszköz                     készlet, amiben rugalmasan tudunk segíteni.   

 ( A pedikűr készlet ára: 22.000 Ft )

Tanfolyamunk nem helyettesíti az OKJ-s képzést, de alapnak kiváló, a magas szintű gyakorlat miatt! Sok szeretettel várunk, nem csak kezdőket, hanem gyakorlott szakembereket, OKj – s iskolai tananyag  felfrissítésként is, de alapismeretek hiányában is megfelelő, magas szintű felkészítést biztosítunk! Nagyon alapos tudással startolhatsz és nagyobb esélyed lesz a jó eredmény felhasználásra is a későbbiekben, főleg ha OKJ-s képzésben mész tovább, hisz szinte Nálunk már mindent megtanulsz! 🙂 A tanfolyam ára tartalmazza a kiegészítő eszközök és anyagok használatát, a  kivételt képez a pedikűr készlet ( 22.000 Ft! ) ami az otthoni gyakorlás végett, nagyon lényeges!  

Képzés a Gyógypedikűrt teljes tananyagát tartalmazza!   

       Gyakorlati információk: +36 70 454 5860  Hívható: 10 – 17 h között

Feltételek: Betöltött 18. életév, Minimum 8. általános iskolai végzettség (beiratkozásnál erről fénymásolat)    

Részvételi díj 35.000 Ft / 4 nap

Beiratkozásnál: 20.000 Ft foglaló, első képzési napon a fennmaradó összeg, ami 15.000 FT

Vizsgadíj nincs! A gyakorlati órára a pedikűr eszköz kötelező, aminek a beszerzésében segíteni tudunk 

22.000 Ft pedikűr eszköz csomag 

A tanfolyam foglaló befizetéssel vehető igénybe.                                                  

Tanfolyami időpont módosításnál 5000 Ft díjat számítunk fel!                Vizsgadíj nincs!

A képzést egy összegben is be lehet fizetni!

A foglaló befizetése a tanfolyami napra vonatkozik! ( A foglaló befizetése nem jár vissza, ha a tanuló nem jelenik meg a képzésen, ha befizetést követően meggondolja magát, így kérjük a jelentkezőket, hogy felelősen gondolják át a jelentkezésüket! )

A foglaló befizetése után a tanuló emailben megkapja az elméleti tananyagot, amit kinyomtatva, vagy telefonról  használni lehet a képzésen!

Tanfolyam időtartama:                               4 nap csoportban, egyéni képzésben 3 nap!

Tanfolyam helyszíne: 1237. Budapest XXIII Őrgébics utca 10

Ingyenes parkolási lehetőség! Könnyű megközelítés az Népliget – Nagykőrösi útról kb 15 perc!

+36 70 454 5860 

Telefonos egyeztetéssel, időpont kéréssel: hétköznap 10:00-17:00-ig (SMS – re nem válaszolunk). 

Email cím: info@professionnails.hu 

 Tanfolyam tematikája  

1. nap: Elméleti óra – ( Az elméleti anyagot, emailben a tanulónak biztosítjuk, amennyiben a foglaló befizetésre kerül!)  Szalon kinézete, felépítése. A pedikűr alapszabályai – Etika. Fertőtlenítő szerek csoportjai. A bőr szerkezete. A lábápolás ellenjavallatai. Tiltó és befolyásoló tényezők. A láb bőrének jellemzői – bőrtípus. A láb csontjai, ízületei, szalag rendszerei, bőr típusai. A láb ortopédiai elváltozásai: lúdtalp, bokasüllyedés, tyúkszem, bütyök, kalapácsujj. Keringési zavarok (visszér, érszűkület). Cukorbetegség és ennek okaként az elváltozások. A bőrtípusok és kezelésük. Az eszközök bemutatása, használata, fogásai. A kézi, a gépi, a kombinált lábápolás munkamenete. A svéd masszázs alkalmazása, fogásai. A lábkörmön alkalmazható díszítési eljárási technikák. Pedikűr eszközök bemutatása,használata, karbantartása.  Eszköz fogás hármas szabálya – gyakorlati kivitelezése.

2. nap: Elméleti óra átbeszélése, ismertetése egyénileg. Teljes gyógypedikűr bemutatása talpon – Bőr munkamenet. Köröm munkamenete, gyógykezelése helyesen. A svéd masszázs alkalmazása lábon. A masszírozás hatása a vendégekre – Tiltó körülmények. Gyakorlás. 

3. nap: Előző napok áttekintése, átbeszélése. Mindeközben teljes pedikűr munka menet gyakorlása. Különböző díszítési technikák ismertetése, köröm lakkozása egészséges lábkörmöknek, bemutatása, gyakorlása. Gyógypedikűrben alkalmazható díszítési technika ismertetése.  

4. nap:  Egyéni gyakorlat – szabad óra, teljes láb és köröm munkamenet. Elméleti anyag és a gyakorlat szintfelmérése. Névre szóló Magyar – Angol nyelvű Tanúsítvány ( Certification ) átadása. 

* Tanfolyam után a tanulók felelőssége az otthoni gyakorlás!  

* A magánórák tanfolyami napja, 3 napba tevődik! 

*  Az órák felépítésének, idejének és az óraszámnak a változtatási jogát fenntartjuk!   

  A tanfolyam végén a tanulók névvel, bélyegzővel ellátott  Magyar – Angol nyelvű hivatalos igazolást, Tanúsítványt  ( Certification ) kapnak, ami igazolja a Lábápoló Komplett képzés ( 890020 ) elvégzését. Képzési szám: 890020, Adószám:  66126517-1-43 

Share This