Lábápoló Komplett képzés (890020)   

 Jelenleg Magyarországon hiányszakma és a legjobban profitált, a leggyorsabban jól kereső szakma közé tartozik! Kevés befektetésű munkának számít!

Lábápoló képzéseink teljes Gyógypedikűrt tartalmaznak:

  • Benőtt köröm,
  • Tyúkszem kiszedés, Különböző bőrtípusok kezelése, tanácsadása,
  • Gombás köröm felismerése és kezelése! ) amit sok esetben az OKJ – s képzéseken nem szerepel, nem tartalmaz, vagy más tanfolyam tananyag részeként kell tanulnod. Tanfolyamunk arra is hasznos, hogy régi, vagy hiányos tanulmányaidat felfrissítheted, kiegészítheted!!

Tanfolyamok csoport indulások:   Az órák 9 – 14 ig tartanak!                             

2019 Március 28, 29 és Április 4, 5 ( Gyors csoport )   2 szabad hely!   

2019 Május 7, 8, 14, 15 -ig  ( Kedd, Szerda, Gyors csoport ) 

2019  Május 12 – Június 2 ig  ( 4 VASÁRNAP )

Csoport képzés ára 35.000 Ft + eszköz készlet 22.000 Ft ( Óráink kis létszámmal működnek, max 4 fő! )                                                            Egyéni képzés is elérhető, aminek ára 45.000 Ft + eszköz készlet 22.000 Ft   ( Időpont egyeztetéssel, itt az órákra modellt kell hozni! )

Telefonon érdeklődhetsz bővebben: 06 70 45 45 860

Így tanulóinkra több figyelmet tudunk fordítani. Magasan képzett és gyakorlatban profi szaktudással rendelkező tanácsadókkal történnek,  az órák elméleti és gyakorlati órákon folyamatos figyelmet kapnak a tanulók!  

 E-mail cím: info@professionnails.hu       ( emaileket és befizetéseket, reggel és este ellenőrizzük! )

Elérhetőség és jelentkezés:  06 70 45 45 860    Telefonon segítünk minden kérdésben!

Képzésünk: Csak 35.000 Ft  ( 4 nap ) + eszköz csomagunkban ( 22.000 Ft )  beszerzésében segítünk! Az eszköz csomaggal, minden kezelést eltudsz végezni!

Egyéni, magas szintű képzés, Nálunk nem a létszám a fontos, hanem Te!                 

 

 Választhatsz egyedüli képzés közül, aminek az ára 40.000 Ft,   ( 1 db modellt kell hozni )  A tanfolyam alatt minden anyagot, kiegészítő eszközt teljes körűen biztosítunk, csak a pedi eszközödet kell megvenned, amit egy Életen át használni fogsz! 

Az órákat magasan képzett, Kéz és Lábápoló, Minősített Szakoktató tartja, aki kiemelt Gyógypedikűr szaktudással, OKJ-s iskolai és külföldi tanfolyamok ellenőrzésében, levezetésében is gyakorlattal rendelkezik.                                                                                                                             A képzés helye, Bp 1237 Őrgébics utca 10.

Képzésre garanciát vállalunk! Barátságos, kulturált környezetben, tanulhatsz. Könnyű és gyors elérhetőség, akár tömegközlekedéssel is megtalálsz minket, Határ útról a 123, 123A jelzésű busz, vagy kocsival, a Népligettől kb 15 perc, Boráros tértől, Csepelről kb 20 perc, M.O-ról pedig a környező részek, akadálymentesen és gyorsan dugó és parkolási díj nélkül!                           

Képzésünk kérésre, lelki eredetű elváltozásokat is érint. Minden bemutatást, egyedileg mutatunk meg, tanuló kérésre!  Élesben a lábon szemléltetünk, szappant nem használunk a gyakorlathoz!

A képzést ajánljuk, itthon és külföldön élők vagy tartózkodóknak, akik magyarul beszélnek, határon túli magyaroknak, akik rövid időt töltenek Magyarországon és azoknak akik gyorsan szeretnének tanulni!

Hétköznapi tanítási beosztással is működünk, az időpontokat Te állítod össze, rugalmasan beoszthatóak. A képzés ára tartalmazza a kiegészítő anyagok használatát!

A tanfolyam végén a tanulók, névre szóló, bélyegzővel ellátott, magyar-angol nyelvű hivatalos igazolást (Certificationt) kapnak, ami igazolja a Lábápoló Komplett képzés (890020) elvégzését. Tanúsítványainkat külföldön rugalmasan elfogadják! A képzésre kötelező a pedikűr eszköz                     készlet, amiben rugalmasan tudunk segíteni.   

 ( A pedikűr készlet ára: 22.000 Ft )

Tanfolyamunk nem helyettesíti az OKJ-s képzést, de alapnak kiváló, a magas szintű gyakorlat miatt! Sok szeretettel várunk, nem csak kezdőket, hanem gyakorlott szakembereket, OKj – s iskolai tananyag  felfrissítésként is, de alapismeretek hiányában is megfelelő, magas szintű felkészítést biztosítunk! Nagyon alapos tudással startolhatsz és nagyobb esélyed lesz a jó eredmény felhasználásra is a későbbiekben, főleg ha OKJ-s képzésben mész tovább, hisz szinte Nálunk már mindent megtanulsz! 🙂 A tanfolyam ára tartalmazza a kiegészítő eszközök és anyagok használatát, a  kivételt képez a pedikűr készlet ( 22.000 Ft! ) ami az otthoni gyakorlás végett, nagyon lényeges!  

Képzés a Gyógypedikűrt teljes tananyagát tartalmazza!   

       Gyakorlati információk: +36 70 454 5860

Feltételek: Betöltött 18. életév, Minimum 8. általános iskolai végzettség (beiratkozásnál erről fénymásolat).

Részvételi díj 35.000 Ft / 4 nap

Beiratkozásnál: 20.000 Ft foglaló, első képzési napon a fennmaradó összeg, ami 15.000 FT

Vizsgadíj nincs! A gyakorlati órára a pedikűr eszköz kötelező, aminek a beszerzésében segíteni tudunk 

22.000 Ft pedikűr eszköz csomag 

A tanfolyam foglaló befizetéssel vehető igénybe.                                                   Tanfolyami időpont módosításnál 5000 Ft díjat számítunk fel!                     Vizsgadíj nincs!

A képzést egy összegben is be lehet fizetni!

A foglaló befizetése a tanfolyami napra vonatkozik! ( A foglaló befizetése nem jár vissza, ha a tanuló nem jelenik meg a képzésen, ha befizetést követően meggondolja magát, így kérjük a jelentkezőket, hogy felelősen gondolják át a jelentkezésüket! )

A foglaló befizetése után a tanuló emailben megkapja az elméleti tananyagot, amit kinyomtatva, vagy telefonról  használni lehet a képzésen!

Tanfolyam időtartama: 4 Nap vagy egyéni csoportban.

Tanfolyam helyszíne: 1237. Budapest XXIII Őrgébics utca 10

Ingyenes parkolási lehetőség! Könnyű megközelítés az Népliget – Nagykőrösi útról kb 15 perc!

+36 70 454 5860 

Telefonos egyeztetéssel, időpont kéréssel: hétköznap 10:00-17:00-ig (SMS – re nem válaszolunk). 

Email cím: info@professionnails.hu

Tanfolyam tematikája 

1. nap: Szalon bemutatás. A pedikűr alapszabályai. Fertőtlenítő szerek csoportjai. A bőr szerkezete. A lábápolás ellenjavallatai. Tiltó körülmények, befolyásoló tényezők. A láb bőrének jellemzői. A láb csontjai, ízületei, szalag rendszerei, bőr típusai. A láb ortopédiai elváltozásai: lúdtalp, bokasüllyedés, tyúkszem, bütyök, kalapácsujj. Keringési zavarok (visszér, érszűkület). Cukorbetegség és ennek okaként az elváltozások. A bőrtípusok és kezelésük. Az eszközök bemutatása, használata, fogásai. A kézi, a gépi, a kombinált lábápolás munkamenete. A svéd masszázs alkalmazása, fogásai. A lábkörmön alkalmazható díszítési eljárások, technikák. Az elméleti óra áttekintése, eszközök bemutatása, használata, karbantartása.  Eszköz fogás hármas szabálya, gyakorlati kivitelezése. A pedikűr munkamenet részletes bemutatása, szakaszok gyakorlása. Éles munkamenet – mi nem szappanozunk! 

2. nap: Elméleti óra átbeszélése, ismertetése egyénileg. Előző nap ismétlése. A svéd masszázs alkalmazása lábon. A relaxációs masszírozás hatása a vendégekre. Különböző technikák ismertetése a szalon kialakításnál. Gyakorlás. 

3. nap: Előző napok áttekintése, átbeszélése. Mindeközben teljes pedikűr munka menet, különböző díszítési technikák ismertetése, bemutatása, gyakorlása. Gyógypedikűrben alkalmazható díszítési technika ismertetése. 

4. nap:  Egyéni gyakorlat – szabad óra, Szintfelmérés. Névre szóló Magyar – Angol nyelvű Tanúsítvány ( Certification ) átadása. 

Tanfolyam után a tanulók felelőssége az otthoni gyakorlás! Az órák felépítésének, idejének és az óraszámnak a változtatási jogát fenntartjuk! 

lab222273

 

A tanfolyam végén a tanulók névvel, bélyegzővel ellátott  Magyar – Angol nyelvű hivatalos igazolást, Tanúsítványt  kapnak ( Certification ) kapnak, ami igazolja a Lábápoló Komplett képzés ( 890020 ) elvégzését.

 

Képzési szám: 890020 

Adószám:  66126517-1-43 

* Az időpontok, képzési napok, felépítésük és óraszámok változási jogát fenn tartjuk!

 

 

 

 

Share This