Kedves Érdeklődő!

Nagyon sok szeretettel várunk, ha minőségi és magas szintű gyakorlati képzést szeretnél! Itt, jó helyen vagy! Képzéseink a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által működik, ami egy kötelező adatszolgáltatást jelent.                                                                                                                                          Felnőttkéző nyilvántartásba vételi szám: B/2020/003182                                                                                     A 2020 Októberi képzés átszervezéssel, Magyarországon minden jellegű képzést ( ami nem nappali  Szakképző iskolai kert rendszernek felel meg ) lehet csak tartani és magyar nyelvű Tanúsítványt csak a tanuló adatai megadása után lehet legenerálni és azt kiadni, erre csak a Felnőttképző Hivatal jogosult!

A magyar nyelvű tanúsítvány mellé mi kiadunk egy Certificationt, pont azért mert ha külföldre szeretnél menni dolgozni, így kizárólag csak ezt fogadják el.

Kicsi létszámmal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy max 4 fő van jelen egy csoportban, vagy egyéni képzésben 1 főt képzünk, teljes figyelemmel. Csoportos képzéseinket a Pink Room teremben tartjuk, ami egyedi stílusú.

Pink  Room

Képzések max. 6 fővel indulnak, ahol a képzés egymáson történik, így modellt nem kell hozni.

Nálunk, Te vagy a fontos!

Képzésünk gyors, pontos és egyedi gyakorlatot biztosít Neked, technikai képzésünk, vagy amit a nappali Szakképző iskolából hiányolsz, vagy úgy gondolod, az nehezen megy! Minden esetben egy jó kiegészítő képzést szerezhetsz Nálunk

White  Room

Egyéni és magánképzéseink a White Room -ban történik, ami kimondotta egy magán, személyes helyiséget takar. Itt a tanulás és gyakorlás felüdülés! Minden esetben egyénileg csak Veled foglalkozunk, ebben az esetben az árak a tanfolyamok alatt találhatóak de hívj és segítünk. Elérhetőség: 06 70 45 45 860  vagy   info@professionnails.hu emailben is érdeklődhetsz! ( Telefon hívásnál SMS és Viber formátumokat nem fogadunk! )

Minőségi oktatást szeretnél, akkor Nálunk a helyed! Miért?

  • Mert minőségi képzést kapsz a pénzedért!
  • Mert Nálunk nem a létszám számít, hanem Te!
  • Mert Nálunk exkluzív helyen történik a képzés, kulturált, tiszta, barátságos, nyugodt környezet, emberi hangon segítünk, kommunikálunk. A képzés alatt ingyenes önbizalom, coach technikát is alkalmazunk, amivel segítünk a saját Ön kép fejlesztésben! 

Ezért kicsi a létszám és az Oktató személyre szólóan dolgozik Veletek, igény szerint rátok figyel! Beiratkozhatsz személyesen: kérj időpontot egyeztetésre: 06 70 45 45 860

Szakmai leírás, történet:

Vezető Oktató, Képzés alapító és irányító: Elek Erika, 2023 -ban kerületi Mester vállalkozói kitüntetésben részesül, munkássága elismerésül!                                                                                                      1998 – ban kezdte a szakmában és évtizedek alatt itthon és külföldi tapasztalatot szerezve a szépség szakma minden fortéját, megismerte így nem csak az alap szalon technika került a tanfolyamba, hanem annak a buktatóit is oktatja, segítve elmagyarázza!                                                                                                    Képzésünk a Te elindulásodért van, Kiemelkedő Kéz és Lábápoló Perfect Nails Minősített Szakoktatói végzettséggel is rendelkezik, ami már egy kiemelkedő és ritka végzettség, mivel egyre kevesebb oktató van az országban, ennek oka: Az Állam ezt a képzést „is” szakmai vonalon megszüntette.

Tanulmányok elsajátítása után kiemelkedő Gyógypedikűr tanárhoz járt ( Kincs Eszter ) így sikerült magas szintű tanulmányokra, gyakorlatra tenni. Az iskola létrehozásánál, elszánt terv volt, hogy tovább adjuk szaktudásunkat, szenvedéllyel, alázattal.                                                                                                      Büszke vagyok az elért sikerekre, tanulmányaimra, amit később ortopédusok és bőrgyógyászok bevonásával még bővebb tudást sikerült elsajátítani! Büszke vagyok, hogy képzéseinket egyedülállóan tovább fejlesztettem, tanulóimat biztos tanulással vezetem és vállalom felelősséggel azt, hogy jó szakemberek kerülnek ki a képzéseimről! 

Talpreflexológia megismerésével és megtanulásával a testi,lelki eredetű problémák feltárásában is gyakorlatot szereztem, így ezt képzéseinken is részletesen átbeszéljük, mivel a pedikűrözés közben a porblémás lábak a javulásában fontos szerepe van!  Nincs tudomásunk, hogy az országban ilyen, vagy akár hasonló tanfolyam lenne.  

„A” képzés: Reflexzónás talpmasszázs és Lábszépítő, díszítő tanfolyam

„B” képzés: Pedikűr tanfolyam – magánképzésben. 

tanfolyami tudnivalókManikűrős és Körömizajner tanfolyam:

Elsődleges cél: Szalon technika könnyű és gyors elsajátítása. alap technika pontos ismerete, de a kiemelkedő része mégis a gyakorlat, miután mi, a szalon munkára, a gyakorlatban felmerülő problémákra és rutinokra, taktikákat mutatunk be mégis egyszerű gyors, technika és anyag elsajátítása. Ezért mind az előkészítés, zselé és gel lakk technikát egyénileg, gyors segítséggel mutatjuk be, így már a tanfolyam után önállóan fogsz tudni dolgozni!                                                                                                          A acryl-poly gél, ( tubusos ) zselét megmutatjuk, hogy tudod egyszerűen kikeverni és alkalmazni a zselé építés mellé, de a köröm nyomda technika is!                 

Népszerűek és vállakozás indítható már: 

Műszempilla, hajhosszabbító tanfolyamok: 

A képzés egyedülállóan egy fős létszámban működnek, csak a a jelentkező van az Oktatóval. Így, biztos a tanulás, Nálunk nem véletlenül nincs csoport ebben a tanfolyamokban. Azt hiszem minden magáért szól! Az elméleti tananyagban részletes, sok olyan információt megkapsz amit máshol nem mondanak el, pl a műszempilla képzésünk része az UV ragasztó ismeret is!                                                                              Fontos! Azért gyere hozzánk, mert jó szakember szeretnél lenni, pontosan, jól akarod a gyakorlatot elsajátítani!

Tanfolyami tudnivalók:

 A beiratkozáshoz foglalót kell fizetni. Miért? Mert lefoglalod a tanfolyamra a helyed, ezzel biztosítva van, hogy ne maradj le képzésünkről! Ezért csak az jelentkezzen aki komolyan akar jó elméleti és gyakorlati tudást szerezni! Ne bizonyítvány, vagy a ” a papír ” legyen a fontos! – Számlát minden esetben adunk! miért? Mert Nálunk tisztességgel, korrekten kezeljük a jelentkezőket, így minden pontosan könyvelve van! -Többször kapunk telefonhívást, hogy adunk el esetleg Okleveleket…. Miért? Mert tudunk arról, hogy létezik ilyen jellegű „szakma megszerzése”… Nem, Nálunk meg kell jelenni a tanfolyamokon, a hiányzás nulla, be kell járnod, ezért csak az jelentkezzen, aki lelkes, kitartó! Nem szeretünk senkit nevelni, megmagyarázni, kioktatni! Mi egyenjogú félként kezelünk! Emberként, így visszafelé is elvárjuk, hogy korrekt, nyitott legyél! A tisztelet mindenkinek így neked  is!

Beiratkozás:

Csak akkor küldj emailt, ha biztos vagy abban, hogy hozzánk jössz. Miért? Mert lehet, más előtt feltartod a helyet. szívesen foglalkozunk Veled és kérdezz minket, de jól gondold át a döntésed! Előfordul, hogy emailt küldtök, vagy beiratkozol telefonon, de aztán eltűnsz… Nem az a a baj, hogy nem jössz hozzánk, de az adminisztrációs várólistával, mástól a lehetőséget elveszed! Iskolánk különlegessége miatt, Nagyon sok a jelentkező és sokan várakoznak ha valaki nem jelentkezik és még pár nap haladékkal próbálunk jelentkezőt elérni! Ennek az egyik oka is, hogy a befizetések határideje rövid! Így kérlek, ha komolyak a szándékaid, akkor keress telefonon, szívesen segítek, minden kérdésedre választ adok! Iskolán bejelentett. legálisan. számlaképes hely, ahol minden tanulónkkal jelentkezési lapot töltetünk ki és szerződést kötünk. Elérhetőség: 06 70 45 45 860 Beiratkozási lehetőségek:

  • személyesen – időpont egyeztetéssel ( Csak telefonon teheted meg )
  • emailon keresztül: info@professionnails.hu

Ha már jelentkezel, akkor a feltétel a foglaló befizetése. Minden tanfolyamnál megtalálod a leírást, csak a fülek alapján kell választanod, de telefonon is segítünk.  06 70 45 45  860                                                        Örülök és megtisztelsz, hogy végig olvastad az oldalt, kellemes böngészést és csodás nagyon Neked az Életed fejlődéséhez! 🙂                                                                                                                                                  Ügyvezető: Elek Erika  Adószám:  66126517143

tanfolyami tudnivalók