Hőillesztéses Keratinő Hajhosszabbító Képzés, már online képzésben is elérhető!

A teljes képzés ára: 28.000 Ft ( online formában teljes összeg fizetendő! )

A tanfolyamra telefonon lehet időpontot foglalni és foglaló befizetésével érhető el.

A foglaló ( 15.000 Ft ) tartalmazza az időpont lefoglalását és egy elméleti csomagot, amit minden esetben emailben kap meg a jelentkező. Fennmaradó összeget ( 13.000 Ft ) a képzés reggelén kell fizetni.   ( Online formában egyben kell az összeget fizetni! )

Tájékoztatásul!

Az elérhetőségeinket reklám célból felhasználni, tilos az semmilyen formában nem használható fel, illetve engedély köteles ( GDPR adatvédelmi törvény )  Továbbá topik, facebook oldalon, csoportokban engedély nélkül nem jelenthető meg oldalunk, illetve rossz minősítés feltüntetése, jó hírnév, hitelrontás esetén, becsületsértés (Btk. 227. § (2) bek.) alá tartozik, minden esetben jogi lépéseket teszünk, viszont elhatárolódunk más képző intézményektől.

 

                       Miért ez a legjobb technika?

– Elmagyarázzuk, hogy miért a legjobb technika, egészségügyi okokból és kényelmi szempontból  – A legjobban alkalmazható és könnyen tanulható technika

– Modellt nem kell hozni a tanfolyam és minden anyagot, eszközt biztosítunk.

A képzési díj mindent anyag, eszköz használatot biztosít! Vizsga díj nincs!

A tanfolyam oktatóval történik, elméleti tanmenet ( 1 óra online bejelentkezéssel, a gyakorlati óra személyesen kb 3 óra. ( Időtartam mindig változhat a tanuló gyorsasága miatt! ) A tanfolyam alatt, csak TE vagy, pont azért, hogy biztosra tanulj!  A képzésre nem kell hoznod semmit, biztonsággal próbababán tanuljuk a technikát. A képzésen külön megtanítjuk a hajak keratinozását is, így ezzel plusz pénzt is kereshetsz majd a munka vállalásod alatt!

A képzésre garanciát vállalunk, jó minőségű képzést kapsz, de fontos, hogy mint minden kézzel tanult szakma, ez is a gyakorlatra épül, amihez a tanuló kitartása, türelme és gyakorlása kell.

A képzés hétköznapokon rugalmas időbeosztással választható, vagy otthonról online formában tanulhatsz – skype elérhetőség és jó internet szükséges. Hívj és kérj időpontot!

Telefon keressen minket:  06 70 45 45 860   Hívható  10 – 16 ig    

Csak egyéni képzés, ahol egyedül vagy, nincs tolongás! A gyakorlat próbababán történik, nem kell modellt hoznod! / Vagy online skype elérhetőséggel konzultáció óra keretében + elméleti vázlat + videó tananyaggal!  A gyakorlatró videó felvétel készül +fotó. 
Beiratkozás: Email tájékoztatóval+ banki befizetéssel, utalással !  ( Telefonon kérjen ehhez segítséget! )  
Ára 28.000 Ft    ( 1 nap online elmélet + 1 nap gyakorlat / kb 6 tanóra ) – szabad nap kiválasztása hétköznapra / vagy teljes online képzés+ videó tananyag és online kontakt órák, ebben az esetben egy összegben kell fizetni a képzés díjat+ tanúsítvány postai költség ( Területtől változik az ár! )
Időpont csak telefonos egyeztetéssel lehet kérni:0670 45 45860 ( SMS – t és Viber hívást nem fogadunk! )  Hívható: 10 – 16 ig!
   Vizsga díj nincs ! 
Képzés helyszíne: 1237 Bp. Őrgébics utca 10  ( Ingyenes parkolási lehetőség! )

A Nagykőrösi út – Népligettől kb 15 perc, dugó mentes közlekedés:  MO-s ( új zakasz ) és   Csepelről kocsival!  Közvetlen járatok: Boráros tértől: 223 M vagy Határ útról 123, 123 A BKV busz járatokkal.

A Keratinos Hőillesztéses hajhosszabbító tanfolyamról, a képzés végén hallgatóink, névre szóló, bélyegzővel, aláírással, Felnőttképző Hivatal Tanúsítvány sorszámmal ellátott, Magyar nyelvű tanúsítványt és egy Angol nyelvű Certificationt kapnak, amit egyénileg, személyre szabottan alkalmaznak a volt tanulók, külföldön nagyon könnyű munka vállalási lehetőségekkel. ( Könyvelő, ügyvéd megkeresését ajánljuk minden eseteben! )

1237 Budapest, XXIII Őrgébics utca 10.

Ingyenes parkolási lehetőség!
A Nagykőrösi út Népligettől kb 15 perc , dugó mentes közlekedés – MO-ás ( új szakasz ) és Csepelről kocsival.

Közvetlen járatok: Boráros tértől: 223 M vagy Határ útról 123 , 123 A és Csepelről 35-ös BKV busz járatokkal!

Gyakorlati információk

+36 70 454 5860

Feltételek
Betöltött 16. életév ( 18 év alatt Szülői beleegyező nyilatkozattal! ) + iskolai bizonyítvány másolata a képzés napján!

Fontos!  Tanfolyami időpont módosításnál 5000 Ft díjat számítunk fel!                             

Beiratkozásnál:  – 15.000 Ft foglaló   –  13.000 Ft. ( Tanfolyami nap kezdésénél )  Online képzésnél egyösszeg a befizetés

A részvételi díj magában foglalja a 4 tanóra képzést ( 1 tanóra/ 45 perc ) és a tanfolyamhoz szükséges alapanyagokat és eszközöket is. Vizsgadíj nincs!

A képzést egy összegben is be lehet fizetni!

A foglaló befizetése a tanfolyami napra vonatkozik! ( A foglaló befizetése nem jár vissza, ha a tanuló nem jelenik meg a képzésen, ha befizetést követően meggondolja magát, így kérjük a jelentkezőket, hogy felelősen gondolják át a jelentkezésüket! )

A foglaló befizetése után a tanuló emailben megkapja az elméleti tananyagot, amit kinyomtatva, vagy telefonról  használni lehet a képzésen!

Tanfolyam időtartama
‘1 online skype konzultáció + 1 gyakorlati nap ( kb max. 8 óra )  vagy  Teljes online képzés! ( Egyénileg választhatsz! )

Tanfolyam helyszíne: 1237 Bp. XXIII Őrgébics utca 10. 

Tanfolyam tematika

Elméleti oktatás: (kb. 60 perc – Online bejelentkezéssel! ) Az elméleti anyagot a tanulók, a foglaló befizetése után emailon keresztű megkapják, amit kinyomtatva hozni kell magukkal, vagy telefonról megnyitva használhatják a képzésen.        Póthajak típusai. Előkészítési folyamat, a vendégek ismertetése és felkészítése a hajak viseléséről kezeléséről. A színskála helyes használata. A hajak típusai. A hosszúság meghatározása, kiválasztása. Gépek helyes használata, biztonsági előírások, technika bemutatása, gyakorlás.

Gyakorlati oktatás: Hajszerkezet előkészítése. Copfok válogatása, tincsezés. Saját haj rögzítése. Az illesztés technikájának elsajátítása. Gyakorlatban a póthaj helyes eltávolítása. Póthajak helyes újra felhasználása.

Tanfolyam után a tanulók felelőssége az otthoni gyakorlás!    

Az órák felépítésének, idejének és az óraszámnak a változtatási jogát fenntartjuk!

Beiratkozás

+36 70 454 5860   

Telefonos egyeztetéssel, időpont kéréssel: hétköznap 10:00-16:00-ig

email: info@professionnails.hu

Beiratkozás: Személyesen, vagy email-on keresztül, Időpont egyeztetés utás, a gyors befizetéshez SMS formátum is kérhető!

A tanfolyam részvételi feltétele: A foglaló befizetése!

Adószám: 66126517-1-43 ;
Statisztikai számjele: 66126517-9602-231-01
Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182
Képzés változás jogát fenntartjuk!